Kei te noho tonu te maia o nga kaihoko a US ki tona taumata iti rawa i roto i te tekau tau

E ai ki te purongo i te Oketopa 15 i te takiwa o te takiwa i runga i te paetukutuku o nga wa putea, ko te kore o nga mekameka tuku me te heke haere tonu o te maia ki nga kaupapa here ohaoha a te kawanatanga ka taea te aukati i te tere o nga whakapaunga a nga kaihoko, tera pea ka haere tonu ki te tau 2022. I konei, he Ko nga tohu e maatakihia ana mo te maia o nga kaihoko ka haere tonu ki te taumata iti rawa i roto i nga tau maha.
Ko te taurangi katoa i tukuna e te Whare Wananga o Michigan i noho ki runga ake i te 80 i te mutunga o te puna me te timatanga o te raumati, ka heke ki te 70.3 i te marama o Akuhata. Ko Covid-19 te whika i tukuna i muri i etahi wiki o te kati whakahaere i te marama o Paenga-whawha i tera tau ki te aro ki te mate hou o te karauna. Koia hoki te iti rawa mai i te Hakihea 2011.
I te mutunga o te tau 2011, ko te wa whakamutunga i eke te taurangi maia ki runga ake i te 70 mo nga marama e toru karapīpiti, i kii te purongo. I roto i nga tau e toru i mua i te pakarutanga mai, ko te nuinga o te taurangi kei roto i te 90 ki te 100.
Ko Richard Curtin, te rangatira ohaoha mo te rangahau kaihoko i te Whare Wananga o Michigan, i kii ko te karaehe hou o te karauna virus delta, he ngoikore o nga mekameka tuku me te heke o te reeti whakauru mai o nga kaimahi "ka haere tonu ki te aukati i te tere o nga whakapaunga a nga kaihoko", ka mutu. haere tonu tae noa ki tera tau. I kii ano ia ko tetahi atu take e arai atu ai ki te "tino heke o te tumanako" ko te tino paheketanga o te maia o te tangata ki nga kaupapa here ohaoha a te kawanatanga i roto i nga marama e ono kua hipa.


Wā tuku: Oketopa-18-2021